17.000 de oameni din Cluj-Napoca primesc alimente gratis, de la Uniunea Europeana! VEZI AICI de unde pot fi ridicate!


17.000 de clujeni, pensionari, someri, persoane cu handicap si asistati social, vor beneficia in acest an ajutoare, sub forma de alimente, din partea Uniunii Europene.

"Cantitatile care urmeaza a fi distribuite unei persoane sunt urmatoarele: 14 kg de faina alba, 1 kg de zahar, 1 kg lapte praf, 1 kg biscuiti, 7 kg de faina de malai si 3,2 kg de paste fainoase. Pana in acest moment s-au achizitionat de catre Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura  APIA, numai 4 tipuri de alimente din cele prevazute in program", a declarat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al primariei Cluj-Napoca.

Cei care vor sa isi ridice alimentele vor putea face acest lucru din 27 septembrie, dar numai pentru produsele care au fost cumparate, restul urmand sa fie distribuite ulterior.
 
Pentru a evita cozile de anii trecuti, primaria Cluj-Napoca a impartit alimentele in trei centre:

depozitul de pe Calea Baciu - somerii si asistatii social
centrul de pe str. Arinilor nr. 11 - pensionarii
centrul de pe str. Horea nr.108 - persoanele cu handicap


Intre cei 17.000 de clujeni care beneficiaza de alimentele gratis oferite de Uniunea Europeana (faina, malai, zahar, lapte praf, biscuiti si paste fainoase) sunt 4.798 de someri, 187 de asistatii social, 4.691 de pensionari si 7.498 de persoane cu handicap.

Comentarii Facebook