165 de posturi, deblocate in spitalele clujene. VEZI UNDE SE ORGANIZEAZA CONCURS

124 de posturi din spitalele clujene vor fi scoase la concurs de Ministerul Sanatatii, iar alte 41 de administratiile locale in subordinea carora se gasesc unitatile medicale.

 

Din totalul de 124 de posturi pe care le va scoate la concurs Ministerul, 56 sunt de medici, 53 de personal mediu sanitar, 14 de personal sanitar auxiliar si unul de farmacist. Cele mai multe locuri, 34, sunt disponibile la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, unde 8 sunt de medici de urgenta.

 

La Spitalul de Urgenta "Octavian Fodor" Cluj sunt disponibile 16 locuri, la Spitalul de Copii 6, la Spitalul Municipal 4, la cel de Boli infectioase 4, iar la Recuperare 3. La Spitalul din Turda se vor scoate la concurs 9 posturi, 3 la Campia Turzii, 3 la Huedin, 2 la Gherla si unul la Mociu. Institutul Oncologic din Cluj va putea angaja in 18 oameni, iar Institutul Inimii si cel de Urologie au disponibile fiecare cate 10 locuri. Singurele spitale din judet in care nu sunt anuntate posturi disponibile sunt Spitalul de Pneumoftiziologie si cel din Borsa.

 

Pe langa aceste posturi, administratiile care au in subordine unitatile medicale vor mai putea angaja 41 de persoane. Cele mai multe angajari, 27, le va putea face Consiliul Judetean, acre are in subordine cinci spitale din judet.

 

Vezi AICI lista completa a locurilor scoase la concurs

 

"Ministerul Sanatatii estimeaza ca, incepand din luna noiembrie a acestui an, unitatile sanitare cu paturi vor organiza concursurile/examinarile pentru ocuparea posturilor", se arata intr-un comunicat al Ministerului.

Comentarii Facebook