13 tineri de la Fundația Băncii Transilvania, Clujul Are Suflet, au intrat la facultate şi la şcoala postliceală

                                 

Clujul Are Suflet are motive de bucurie: 13 dintre tinerii susținuți de fundație au intrat la facultate şi la şcoala postliceală.

 

Tinerii vor studia în domenii precum: ştiințe economice, informatică, inginerie, psihologie, arte, sanitar şi turism. 

 

Ne bucurăm foarte mult pentru reușita elevilor, este un pas mare pentru un drum mai bun în viaţă, prin continuarea studiilor. Aprecierea noastră se îndreaptă, de asemenea, către membrii echipei fundației pentru că aceste rezultate înseamnă mult efort şi suflet din partea lor”, declară Tiberiu Moisă, Preşedinte, Clujul Are Suflet şi Director General Adjunct IMM şi MidCorporate, Banca Transilvania.

 

Fundația ajută tineri cu vârste între 14 si 20 de ani, care provin din medii sociale cu probleme, să își continue școala, să obțină note mai bune, să se pregatească pentru o meserie și să găsească un loc de muncă. Aceştia beneficiază de suport educațional (asistență psihopedagogică, monitorizarea evoluției şcolare), sprijin pentru îmbunătățirea situației şcolare (meditații la diferite materii, ajutor la teme), consiliere (asistență socială, consiliere psihologică, psihoterapie, consiliere medicală, educație pentru sănătate), respectiv de programe pentru orientarea în carieră şi  dezvoltare personală – toate organizate la centrul de zi al fundației, în Cluj-Napoca.

 

În cei 10 ani de activitate, Clujul Are Suflet – cel mai mare proiect de CSR al Băncii Transilvania - a susținut aproximativ 2.000 de tineri. Dintre aceştia, peste 200 au promovat bacalaureatul, 130 sunt acum studenți sau au terminat facultatea, 250 au absolvit cursuri de calificare profesională, iar peste 400 au fost ajutați să îşi găsească un loc de muncă. 

 

Comentarii Facebook