11 Drumuri Judetene din Cluj au fost avariate de inundatii. Pagube de zeci de milioane de lei


Drumurile Judetene din Cluj au fost puternic afectate de inundatiile din ultimele zile. Pagubele produse de viituri se ridica la cateva milioane de lei, dar inca nu au fost estimate cu exactitate.

In Calata, Drumul Judetean 108C, intre Manastireni si Valeni, podul s-a rupt si circulatia este blocata. In Luna de Jos, apele au dus la tasarea drumului pe o lungime de 100 de metri si nu se poate circula.

Drumul Judetean 161 A, intre Apahida si Cojocna, este acoperit cu un strat de jumatate de metru de apa si circula numai masinile de mare tonaj. De asemenea, podul de pe drumul care duce la Campenesti a fost rupt, iar investitia pentru refacerea acestuia se ridica la 350 de mii de lei.

In rest pe DJ 109A, (Ciubanca), DJ 182F (Cuzdrioara - Rugasesti), DJ 109A (Chinteni), DJ 103J (Alunis-Sacuieu), DJ 161G (Ghiris - Petea? - Palatca - Vaida Camaras), DJ 109 (Rascruci - Borsa- Vultureni), DJ 107L (Turda--Lita), DJ 107P (Somesu Rece " Tarnita - Marisel) drumurile sunt colmatate si acoperite cu aluviuni, dar se circula,? chiar si daca numai pe un fir.

Reprezentantii Prefecturii Cluj sustin ca in toate aceste zone se intervine cu utilaje si materiale de constructii pentru repararea stricaciunilor.

Comentarii Facebook