Miercuri 24 Aprilie

10.000 de sindicalisti vor ocupa miercuri cu forta Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca. Mitingul nu este autorizat


10.000 de sindicalisti se vor aduna miercuri in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, cu toate ca primaria refuza sa elibereze autorizatia. Liderul Cartel Afla Cluj, Grigore Pop, il acuza pe Sorin Apostu ca le pune bete in roate.

"Nu poate veni acum sa ne spuna ca nu ne de autorizatie. Oamenii sunt anuntati de o saptamana si nu sunt de acord sa mutam manifestatia. In plus, conform legii primarul trebuie sa ne dea autorizatie. Nu vrem sa ne mutam la Sala Sporturilor, unde ne propun ei", a afirmat Grigore Pop.

Purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca trebuie acordul Politiei Rutiere pentru ca este vorba de un protest urmat de un mars si va fi blocata circulatia. "Noi nu putem da autorizatia fara acordul politiei. Din aceasta cauza le-am spus sa se mute la Sala Sporturilor, dar ei refuza", a mai spus Oana Buzatu.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Gina Pop, s afirmat ca, in conformitate cu legea, politia nu trebuie sa emita nici un aviz. Politia si Jandarmeria trebuie numai sa asigure ordinea si linistea publica la astfel de mitinguri.

Amenda in cazul in care mitingul se va tine va fi cuprinsa intre 1000 si 10.000 de lei. Grigore Pop a afirmat ca nu e nici o problema pentru ca i-o va trimite lui Sorin Apostu.

Comentarii Facebook