Miercuri 24 Aprilie

10.000 de clujeni s-au inchinat la fragmentul din Crucea pe care a fost rastignit Iisus FOTO si VIDEO

 

Circa 10.000 de credinciosi s-au inchinat in ultimele zile la fragmentul din Crucea pe care a fost rastignit Iisus Hristos.

 

Anuntul a fost facut de preotul Bogdan Ivanov, purtatorul de cuvant al Mitropolitiei Clujului. Fragmentul din Cruce a fost adus la Cluj-Napoca, vineri, 23 martie, iar de atunci credionciosii au facut un adevarat pelerinaj in fata catedralei Mitropolitane pentru a se inchina in fata relicvei.

 

Fragmentul din Crucea sfanta a fost adus la Cluj de o delegatie a Mitropoliei de Veria. Credinciosii se vor putea inchina si ruga la altarul din fata catedralei pana luni.

Actiunea a avut loc in cadrul manifestarilor prilejuite de Hramul Mitropoliei Clujului.

 

La finalul slujbei inchinata sarbatorii "Buna Vestire, credinciosii in frunte cu Inaltele fete bisericesti au pornit intr-o procesiune pana pe Calea Turzii, la un teren de langa Liceul de Coregrafie, unde a fost sfintita piatra de temelie a viitorului Centru misionar social "Sf. Apostol Andrei".

 

Centru misionar social, cu birouri pentru preoti, o capela si o gradinita, construit pe un teren de 2.000 de mp, pe Calea Turzii FOTO si VIDEO

Comentarii Facebook