Miercuri 24 Aprilie

Ce a pățit femeia care a băut apă caldă cu miere şi lămâie timp de 365 de zile

 

O femeie a decis să bea apă caldă cu miere şi lămâie în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, timp de un an întreg.

 

Până în urmă cu câţiva ani, cumpărăm băuturi cu lămâie şi miere din farmacie când eram răcită. Mă ajutau destul de mult, însă mereu eram sceptică. În plus, gustul era diferit de cel al ingredientelor reale. Este mult mai bine să alegi varianta absolut naturală.

 

Am decis să beau apă caldă cu lămâie şi miere timp de 12 luni, în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. Chiar mă întrebăm dacă această combinaţie face minuni în corp, aşa cum se spunea.

 

Acum pot spune că sunt foarte fericită. Nu am mai răcit de un an. Nu am mai avut probleme cu stomacul sau alte boli, chiar dacă din când în când am simţit că mă îmbolnăvesc. Nu s-a întâmplat nimic. Am fost aşa surprinsă, încât am început să o iau cu mine peste tot.

 

Am devenit o persoană matinală şi nu am mai avut nevoie de cafea. Am mai multă energie şi mă simt mai fericită dimineaţa. Înainte îmi lua o ora să mă trezesc. Persoanele din jurul meu spun că sunt mai plăcută acum.

 

Am folosit jumătate de lămâie şi o linguriţă de miere într-o cană de apă caldă. Întâi fierbe apă şi lasă puţin la răcit pentru ca mierea să se poată dizolvă. Pune sucul de lămâie şi bea imediat”, povesteşte Crystal Davis, o femeie din Statele Unite, conform girly.ro.

Comentarii Facebook