Proiectul "Clujul are atitudine” continuă

 

Proiectul "Clujul are atitudine” le oferă clujenilor posibilitatea de a evalua pe parcusul întregului an modul în care instituţiile publice îşi desfăşoară activitatea în raport cu ei.

Astfel, după ce în timpul centralizării rezultatelor primei etape a proiectului votarea pe site-ul www.clujulareatitudine.ro a fost oprită, din 25 iunie cetăţenii Clujului pot acorda în continuare note de la 1  la 10 instituţiilor publice ori de câte ori consideră necesar să aprecieze modul în care acestea funcţionează. De asemenea, site-ul va include de astăzi un grafic în care se va putea vedea evoluţia lunară a modului în care instituţiile sunt percepute de opinia publică.

Este un proiect de stimulare a democraţiei pe care am dorit de la bun început să-l transformăm într-un mecanism permanent, un barometru care să determine instituţiile publice să-şi îmbunătăţească relaţia cu cetăţenii. Iniţiativa noastră a fost foarte bine primită de public şi ne bucurăm că am pus la îndemâna instituţiilor un sistem eficient şi constructiv, care le ajută în efiecentizarea serviciilor oferite”, a declarat Mihaela Rus, preşedinta AFA Cluj.

Procesul de evaluare se va derula până martie 2013, urmând ca în luna aprilie 2013 să aibă loc o nouă cercetare de tip cantitativ, care va urmări modul în care s-a îmbunătăţit activitatea instituţiilor evaluate. La încheierea unui an de evaluare, Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj va organiza o Gală în cadrul căruia vor fi premiate instituţiile care au întrunit cele mai bune aprecieri din partea opiniei publice.

Proiectul "Clujul are atitudine" este iniţiat de Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj.

 

Comentarii Facebook