PROIECTUL ”Angajaţi calificaţi” A FINALIZAT CU SUCCES UN AN DE IMPEMENTARE

 

Proiectul al cărui beneficiar este Blocul Naţional Sindical, filiala judeţeană Cluj, împreună cu Institutul Postliceal Phoenix Cluj, a intrat în cel de-al doilea an de derulare a cursurilor de IT în cadrul programului ”Angajaţi calificaţi!”. 

 

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, FONDUL SOCIAL EUROPEAN Investeşte în oameni!.

 

La acest program au participat şi au finalizat cursurile 48 de persoane, în prezent alte 43 de persoane sunt instruite. Materiile studiate în cadrul acestor cursuri au vizat acoperirea tuturor aplicaţiilor informatice de birou din gama Microsoft Windows, Office şi internet. Au mai fost studiate modulele ”Word” şi ”Excel”, PowerPoint, ”Baze de date – Acces”, precum şi un curs de Comunicare dezvoltare personală.

 

Cursurile din cadrul proiectului se desfășoară pe parcursul a doi ani 2011-2013, în trei serii diferite, fiecare serie fiind formată din trei grupe. Prima serie formată dintr-un număr de 48 de cursanți, împărţită în 3 grupe, iar a doua serie de cursanţi este formată din 43 de persoane împărţită tot în 3 grupe urmează în prezent cursurile de IT organizate de BNS Cluj.

 

Implementearea programului „Angajaţi calificaţi!”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, FONDUL SOCIAL EUROPEAN Investeşte în oameni! se încadrează în graficul de activităţi aprobat.

 

 

Comentarii Facebook