Prima tabletă a finlandezilor de la Nokia vine cu mari probleme



Prima tabletă realizată de finlandezii de la Nokia, Lumia 2520, a fost anunțată cu mare fast, însă aceasta se pare că are mari probleme.

Lumia 2520 este prima tabletă realizată de Nokia și rulează Windows RT. Apariția device-ului a fost zvonită timp de câteva luni și a creat vâlvă în întreaga lume.

Mai importantă este eroarea existentă pe primele tablete Lumia 2520 preinstalate cu cea mai nouă versiune de Windows RT. Un grup semnificativ de posesori ai tabletei şi-a găsit refugiu pe forumul Nokia în speranţa descoperirii unui remediu pentru o problemă de stabilitate destul de gravă. Aparent, indiferent de versiunea de Lumia 2520 de care discutăm, multe dintre ele sunt afectate de un bug care se manifestă prin blocarea tabletei la scurt timp după ce aceasta intră în standby. Soluţia temporară, deşi nu foarte plăcută, este realizarea unui hard reset. Acesta poate fi executat prin apăsarea prelungită simultană a tastelor power şi Windows pentru câteva secunde. O alternativă este apăsarea continuă, timp de aproximativ 10 secunde, a butonului de power pentru închiderea tabletei şi o apăsare scurtă pentru repornirea ei, informează playtech.ro.

Finlandezii nu au făcut încă o declarație oficială asupra problemei sau să lanseze un firmware care să rezolve problema.

Comentarii Facebook