Prefectura Cluj are un site nou. Prefectul recunoaşte că are unele greşeli

 

Prefectura Cluj a lansat marţi, 2 noiembrie, noul site al instituţiei, în care a investit suma de 425 de euro.

Gheorghe Vuşcan, prefectul de Cluj, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, lansarea noului site al instituţiei. Investiţia totală se ridică la 425 de euro cu tot cu TVA, la care se adaugă 8 euro pe lună pentru găzduirea site-ului.

"Investiţia a fost una mică pentru o instituţie publică. Doar 425 de euro, la care se adaugă 8 euro pe lună pentru găzduirea site-ului plus încă câţiva euro pentru mentenanţă", a declarat Gheorghe Vuşcan.

Noul site are o interfaţa mai dinamică şi mai interactivă, va conţine mai multe informaţii legate de instituţie, programul acesteia plus informaţii utile pentru potenţialii investitori străini.

Întrebat de ce noul site al Prefecturii Cluj conţine o agendă a prefectului şi nu una a Prefecturi, ca instituţie, Vuşcan a răspuns: "Observaţia e bună. Poate ar trebui modificat pentru că din birou face parte şi subprefectul. Nu vreau să sune a pagină personală. Poate ar fi mai bine să modificăm acolo".

Site-ul inaugurat azi va mai conţine o galerie de poze de la evenimente, o rubrică destinată comunicatelor de presă şi un link către toate instituţiile sau companiile care au afaceri în judeţul Cluj.

Comentarii Facebook