Victor Ponta și-a mutat biroul la MApN

 

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, la România TV, că și-a mutat biroul de la Palatul Victoria la Ministerul Apărării, pentru a evita orice înscenări privind fapte de corupţie. 

 

Ponta a spus că a decis să își mute biroul după ce unele publicaţii au scris că preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, suspectat de acte de corupţie, ar fi făcut trafic de influenţă din biroul primului-ministru.

 

Premierul Ponta a explicat că nu s-a întâlnit cu şeful CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, şi nici nu a discutat cu acesta despre schimbări în poliţie.

 

De astăzi dimineaţă mi-am mutat biroul de la Palatul Victoria. Am vorbit cu domnul Mircea Duşa (ministrul Apărării Naţionale - n.red.) şi am un birou la MApN, aia e unitate militară.... Oricine intră, dacă veniţi la mine, fiind unitate militară, se înregistrează. Acolo (la Palatul Victoria-n.r.) era mai civil, aşa”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

 

Până în luna noiembrie mă aştept la înscenări, cum a fost în cazul Duicu. (...) Asta a fost o înscenare de presă, DNA-ul nu are nicio treabă cu chestia asta”, a spus Victor Ponta.

 

Curtea de Apel Bucureşti l-a arestat preventiv pe preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a şefului IPJ Mehedinţi, Ştefan Ponea, şi a omului de afaceri Constantin Popescu, preşedintele PSD Orşova, într-un dosar de corupţie.

Comentarii Facebook