Miercuri 24 Aprilie

Viceprimarul Radu Moisin, acuzat ca i-a facut cadou o locuinta ANL prietenei sale, Loredana Pop, secretara lui Daniel Buda


Viceprimarul Radu Moisin este acuzat ca i-a facut "cadou" o garsoniera ANL iubitei sale, Loredana Pop, secretara deputatului PDL Daniel Buda. Viceprimarul Radu Moisin neaga toate aceste acuzatii si spune ca nu a facut parte nici din comisia de repartizare a locuintelor ANL si nici din cea a solutionare a contestatiilor.


                             
Acuzatiile sunt lansate de reprezentantii organizatiei de tineret a PNL Cluj, care au prezentat si Lista de repartizare a locuintelor ANL pe 2010, unde iubita lui Radu Moisin este pe pozitia 20, cu 54 de puncte.

"Un obiectiv important anuntat de Radu Moisin, la preluarea mandatului de viceprimar, a fost rezolvarea, problemei locative cu care se confrunta clujenii. Drept urmare, a reusit repartizarea unei locuinte ANL prietenei sale, secretara domnului deputat Daniel BUDA, presedinte PDL Cluj, care, singura, fara copii, a devansat ca si punctaj familii cu situatii financiare precare. Tot pe aceeasi lista de locuinte ANL, domnul viceprimar si-a impus secretara, pozitia 91, si un apropiat din organizatia de tineret a PDL, pozitia 39, alaturi de fratele acestuia, pozitia 57. In acelasi timp, Proiectul Lomb a fost pus pe butuci, dupa ce a fost folosit doar propagandistic, in campanii electorale, drept o solutie pentru tineri", a declarat Ioan Bildea, presedintele Organizatiei Municipale de Tineret a PNL Cluj-Napoca.

Reprezentantii OTPNL Cluj Napoca sustin ca zilnic ii vor trimite o scrisoare primarului Sorin Apostu pentru eliberarea din functie cat mai rapida a lui Radu Moisin.

 

Viceprimarul Radu Moisin respinge acuzatiile ca fiind nefondate.

"Acuzatiile TNL Cluj sunt nefondate. Sunt aberatii si calomnii. Eu nu am facut parte din comisia de repartizare a locuintelor ANL si nici din cea de solutionare a contestatiilor. Va pot spune ca nu am vreo implicare in aceasta cauza, in repartizarea locuintelor ANL. Acuzatiile aduse de tinerii de la PNL sunt nefondate si arata ca nu cunosc procedurile din Consiliul Local", a declarat Radu Moisin.

 

 

Comentarii Facebook