rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

Viceprimarul Clujului susține că șoferii încă nu știu să folosească INOVAȚIILE aduse traficului clujean

   

Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, susține că încă șoferii nu știu să folosească noile inovații aduse în traficul clujean. Exemple ar fi sensul giratoriu de pe Calea Mănăștur sau Podul Traian.

 

Discuția a pornit de la haosul din traficul de marți dimineața de pe ruta strada Clinicilor - strada Avram Iancu - Calea Turzii. Viceprimarul Tarcea a spus că în acele zone nu s-au făcut lucrări de modernizare

 

Sunt situații unde nu am intervenit. Aș vrea să discutăm puțin despre situațiile unde am intervenit și care sunt beneficiile benzilor unice și a sensurilor pe care le-am făcut. Sigur, mai trebuie încă o perioadă de acomodare pentru ca șoferii să folosească corect aceste sensuri și benzi noi făcute. 

 

Vă dau exemplu de la intersecția Calea Mănăștur cu strada Câmpului. Este bandă de virat dreapta, care este o bandă comună cum vii dinspre Câmpului spre Calea Mănăștur și mai sunt șoferi care merg prin sens și aglomerează. Probabil că se gândesc că este bandă pentru autobuze și nu circulă pe ea. Încă nu este bine folosită. 

 

Este gata Podul Traian de mai bine de o lună și jumătate, iar astăzi când am trecut pe Podul Traian, la oră de circulație maximă, erau 3 de mașini pe Podul Traian. Cu siguranță că oamenii se vor adapta și își vor găsi traseele cele mai potrivite.

 

Spun că este prematur să tragem o concluzie de la intersecția Calea Mănăștur cu Câmpului. Senzația este că funcționează mult mai bine decât înainte, că poți să ieși mult mai bine de pe strada Câmpului, poți să ieși mult mai bine către Florești și s-a observat că s-a făcut un alt nod, și nu la această intersecție, ci mai jos. Noi trebuie să venim cu o soluție suplimentară. Suntem în discuție cu USAMV pentru a muta stația de autobuz, mutând gardul. 

 

Experiența ne spune că acolo unde am înființat sensuri giratorii și le-am marcat corespunzător se circulă mult mai bine. Discutăm și despre zona Mehedinți cu strada Islazului, în care categoric am reușit să avem un succes. Mai avem de rezolvat civilizarea șoferilor care parchează în sensul giratoriu sau în stația de autobuz. Doar ieri au fost ridicate 20 de mașini”, a spus viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, la Realitatea FM.

12-9-2017, 15:17
39 vizualizări
10 comentarii
Vice..versa13-9-2017, 8:22
”Sunt situații unde nu am intervenit. Aș vrea să discutăm puțin despre situațiile unde am intervenit și care sunt beneficiile benzilor unice și a sensurilor pe care le-am făcut." - Cu alte cuvinte Fraierilor nu mai tot vedeti ce vreti, mai bine va spun eu ce sa vedeti. Ca doar tata Ceau asta m.a invatat
Dan Manastur13-9-2017, 6:34
L-am votat ca ni mila de el cai miculut si ca nea facut garduri in fata blocului.
Tarcea-parcea12-9-2017, 18:23
Prostilor care m-ati votat pe mine si pe Marele Boc, sunteti prosti de bubuiti ca dara de aia ne-ati votat!
Vio12-9-2017, 17:56
Repet: toate problemele apar din cauza masurilor pentru imbunatatirea traficului care nu au fost luate din timp.

Boc, ce ai facut in 12 ani pentru imbunatatirea traficului (exceptand masurile imediate din ultimile 3-4 luni care se simt)?

Boc, ce lucrari ample de infrastructura ai incepute in oras la nivel de proiectare, licitatie, incepute, in desfasurare din categoria: strazi suspendate, tunele, pasaje denivelate, deschhidere strazi noi etc.?

Daca asa ceva nu exista, inseamna ca ne scoti ochii cu lucrari imediate, insa pe termen lung nu ai nimic.
In lipsa lor, Clujul ramane la fel
...12-9-2017, 18:59
Autostrada gilau-turda.
Parkinguri(3-5).
Centura apahida-turda.
Interzicerea tir-urilor in localitate.
Autobuze noi pt ctp
Extinedere ctp inafara localitatii
@...14-9-2017, 18:57
Ce vorbim? Eu de poduri, sosele, tunele, pasaje in oras, tu despre ce e in afara orasului, cu exceptia parkingurilor, cam putine in 12 ani si intarziate pana la exasperare.
Poc12-9-2017, 16:40
Ahaaa adică clujenii "e" mai înceți la minte și se prind mai greu ???? :)))))))))))))))))))))))
No ce zici14-9-2017, 10:03
Era vorba de vinituri ca aia sufoca orasul. In timpul vacantelor sau in weekend cand pleaca spre satele lor se circula foarte bine in oras.
firea12-9-2017, 16:13
Chiar incep sa se miste lucrurile....mai trebuie civillizati putin bizonii dintre care cei dintai sunt eu :)))
student12-9-2017, 15:39
ma vice, schimbarile sunt bune, dar nu soferii sunt prosti, ci informarea corecta a soferilor e prost facuta!

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

68 vizualizări
25-5-2018, 11:34
Ponta a spus când va intra Dragnea la pușcărie» Vezi tot
28 vizualizări
25-5-2018, 11:52
C.T. Popescu crede că ”ideea de anticorupție în România” se clatină serios» Vezi tot
16 vizualizări
23-5-2018, 13:06
Guvernul a retras proiectul privind Pilonul II de pensii de pe internet» Vezi tot
6 vizualizări
14-4-2012, 9:43
Cat cheltuie romanii pentru minivacanta de Pasti» Vezi tot
5 vizualizări
8-10-2014, 11:07
Se lucrează pe drumul spre Băile Cojocna! Urmează drumul spre Valea Ierii - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?