Veste MARE pentru strada Horea! S-a decis câte zone verzi vor fi la FINAL - FOTO

 

Primarul Emil Boc a vizitat strada Horea și a anunțat ce se va întâmpla cu zonele verzi. 

 

Vor fi replantati 162 de arbori pe strada Horea! Toti arborii care au fost taiati din motive tehnice vor fi replantati. Pe strada Horea au fost taiati 130 de arbori si vor fi replantati 162. Plantarea arborilor va avea loc la toamna , potrivit normativelor legale. Vor fi plantati arbori cu balot, dupa modelul celor plantati in aceasta primavara pe Bulevardul Eroilor. ( Plantarile pot avea loc doar primavara si toamna). La fel vor fi replantati copaci si pe celelalte străzi care sunt implicate in procesul de modernizare”, a spus, ferm, Emil Boc, criticat în ultima vreme pentru că s-au tăiat copacii de pe străzile în lucru. 

 

Pana miercuri, 15 iulie, urmeaza ca strada Horea, partea carosabila, ”sa fie adusa la strat de asfalt - binder ( ultimul strat de asfalt - uzura - urmeaza a fi aplicat la toamna). Acum se lucreaza in mai multe schimburi, inclusiv noaptea si sambata ( trei din patru pe luna).

 

Se va lucra in continuare la partea de pavare cu granit a trotuarelor, la amenajarea cu piatra cubica a spațiilor de parcare, la introducerea cablurilor in subteran, la amenajarea pistelor pentru bicicliști precum si la desfiintare actualilor stâlpi electrica si inlocuirea acestora cu stalpi moderni de iluminat public”, a mai spus primarul.

 

Deja s-a început montarea plăcilor de granit pe trotuarul de pe strada Horea, care va fi identic cu cel de pe strada Memorandumului și I.C. Brătianu.

 

Comentarii Facebook