Veste FENOMENALĂ pentru Centura de Diamant a Clujului. Imposibilul devine POSIBIL?

 

Centura Vâlcele - Apahida, supranumită și ”Centura de Diamant” pentru că a costat foarte mult, va fi finalizată în acest an. 

 

Centura de Diamant a fost un fisco al celor de la PDL, care îl loc să o facă cu 60 de milioane de euro, cu cât s-a negociat, s-au cheltuit până acum 180 de milioane de euro. Vreau să vă spun că în acest an, această centură va fi finalizată. Mai sunt de investiti aproximativ 40 de milioane de euro în centura respectivă. În acest an este nevoie de 40 de milioane de lei, care este bugetată și această centură în acest an va fi finalizată. Vă dau această veste bună, ca să vă puteți bucura și dvs”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Vestea este bună, dar rămân la părerea că dacă domnul Emil Boc nu era prim-ministru, dvs. nu aveați ce critica azi. Nici centura de diamant, nici autostrăzi”, i-a replicat Alexandru Coroian, prim-vicepreședintele PDL Cluj, prezent la aceeași emisiune. 

 

Banii vor fi folosiți pentru consolidarea parapeților prăbușiți pe o porțiune de circa 2 kilometri și pentru refacerea carosabilului.

 

Vezi AICI întreaga emisiune. Declarația despre Centură poate fi văzută la minutul 27.30.

Comentarii Facebook