USR Cluj a depus listele cu candidații la alegerile parlamentare

 

USR Cluj a depus joi, 27 octombrie, listele cu candidații la alegerile parlamentare.

 

Am depus lista oficială a candidaților USR Cluj. Dacă mai e o noutate pentru cineva, deschid lista la Senat. La Camera Deputaților, primii pe listă Emanuel Ungureanu și Adrian Dohotaru. Și pentru că ”avem cu cine”, am ”detașat” candidați de la Cluj și la Alba Iulia și Satu Mare”, a scris, pe Facebook, Mihai Goțiu, primul pe lista USR pentru Senat.

 

Ce de la Uniunea Salvați România ar fi trebuit să depună listele la ora 10.00, dar le-au lipsit unele acte și au revenit.

 

Filiala USR Cluj a intrat în linie dreaptă în cursa pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Ieri au fost depuse dosarele de candidatură la BEJ. Liste de candidați, așa cum am promis, cuprind doar nume noi, oameni care nu au mai făcut politica, oameni cu care ne propunem să schimbăm modul de a face politică în România. În spatele candidaților se află o echipă puternică și motivată care se numește USR Cluj. Vom munci și ne vom lupta până la capăt, avem încredere că vom fi reprezentați cu cinste și pricepere de către candidații noștri”, a precizat Elek Levente – Președinte USR Cluj.

 

Ziua depunerii candidaturilor ne-a dovedit, o dată în plus, cât de cu rea-credință a fost gândită legea electorală, în încercarea de a bloca intrarea în competiție a unor partide noi, dar, în același timp ne motivează suplimentar să ne implicăm în schimbarea politicii și societății din România. Îi rog pe clujeni să analizeze cu atenție listele candidaților USR și să le compare cu oferta celorlalte partide. Mi se pare incredibil că într-un moment al schimbării există partide care defilează cu aceeași gardă obosită. Oare astea să fie toate resursele și toți oamenii marilor partide din Cluj?”, a spus Mihai Goțiu, candidat USR la Senat.

 

Sunt onorat de încrederea colegilor mei din USR care speră ca prin mine să aibă în Parlament o voce puternică împotriva celor care au distrus sistemul de sănătate din România. Trebuie să ne vindecăm de minciună și trebuie să acceptăm adevărul că dincolo de vorbe nu am investit în resursa umană și infrastructură din sănătate”, a declarat Emanuel Ungureanu – candidat USR la Camera Deputaților.

 

”Sunt unul dintre avertizorii de integritate ai USR, din decembrie în Parlamentul României. Lupt împotriva oligarhiei transpartinice și împotriva politicienilor vechilor partide care prin practicile lor corupte au pus interesele lor private în fața interesului public” - Adrian Dohotaru – candidat USR la Camera Deputaților.

 

Vreau să mulțumesc pentru încrederea acordată, reprezintă pentru mine validarea faptului că merită să lucrez pentru ceva în care cred. Vă asigur că voi trata această oportunitate cu multă seriozitate. Mulțumesc!” - Adriana Cristian – candidat USR la Camera Deputaților

 

Listele complete de candidați Cluj:

1. Mihai Goțiu

2. Ramona Harosa

3. Daniel Doboș

4. Elena Muscă

5. Cristian Olinca

6. Radu Molnar

 

Camera Deputaților

1. Emanuel Ungureanu

2. Adrian Dohotaru

3. Ovidiu Nistor

4. Adriana Cristian

5. Andrei Suciu

6. Radu Boloveschi

7. Daniel Kloyber

8. Mihai Chereji

9. Alexandra Oană

10. Radu Chirilă

11. Alexandra Pintea

12. Marius Pavăl

13. Dragoș Bărăitaru

 

 

Foto: Emanuel Ungureanu (stânga), Mihai Goțiu (dreapta), Adrian Dohotaru (al doilea din dreapta)

Comentarii Facebook