Un șofer de la RATUC i-a scris cu TUPEU primarului Boc: Am reușit a doua oară să lovesc un călător cu oglinda...

 

Un șofer de la Compania de Transport Public Cluj (ex - RATUC) i-a scris direct primarului Emil Boc, sătul de problemele din stațiile de autobuz. 

 

Dl. Primar, fiind conducător auto la CTP am o poveste si o întebare, in numele conducătorilor auto de la CTP. 

 

Am ”reusit” a doua oara sa lovesc un calator cu oglinda laterala dreapta la intrarea în stație. Spre norocul meu fără nici o urma, doar cu o sperietura mare. 

 

Întrebarea!!! Daca tot trebuie sa respectam legile si pretentiile calatorilor de a opri cat mai aproape de bordura, chiar si pentru a putea folosi trapa de imbarcare si debarcare ptr. cei cu hadicap, CAND VOM AVEA statiile goale pentru aceste manevre. 

 

Totusi e vorba de siguranta calatorilor care platesc o calatorie, nu un slalom printe masinile parcate in statii ex. (statia Piata Marasti), iar problema povestii mele se lasa cu intrebarea !!!! 

 

Daca cunoastetii ca in lege apare un art., in care scrie ca IN STATIILE de transport public trebuie sa EXISTE o linie de limitare ptr. pietonii la asteptarea vehicolului. Neexistand asa ceva ”'EU” conducător auto am un risc si calatorul un accident in cazul unei lovituri cu oglinda sau chiar lovirea calatorului neaflat in spatele liniei de limitare. 

 

Sper sa rezolvatii aceste doua probleme cat mai curand. Va multumesc”, i-a scris Nagy Attila primarului Emil Boc.

 

Chiar și directorul CTP, Liviu Neag, a spus că situația din stațiile de autobuz este dramatică. Neag a declarat că în Cluj-Napoca sunt prea multe taximetre.

 

Citește amănunte mai jos.

Șeful RATUC cere REDUCEREA numărului de taximetre din Cluj-Napoca pentru că încurcă autobuzele

Comentarii Facebook