Un parking nou este promis la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca

 

Primăria Cluj-Napoca și Institutul Oncologic ”Ion Chiricuță”, proprietarul terenului, vrea să construiască un nou parking în zona centrală a municipiului, pe strada Republicii nr. 34-36.

 

Prin HCL nr. 251/2017 s-a aprobat Planul Urbanistic de Detaliu ce reglementează amplasarea pe parcela din incinta Institutului Oncologic ”Prof. Dr. Chiricuță” Cluj a două corpuri – unul pentru parking, cu înălțimea maximă de 16 metri și unul pentru realizarea unui Centru de transplant cu un regim de înălțime de S+P+3E.

 

Parkingul va fi construit în scopul rezolvării necesarului de parcări și în scopul degajării circulației din această zonă intens circulată. Construcția va fi realizată pe o suprafață de aproximativ 950 metri pătrați, iar accesul auto se va face din strada Ion Creangă”, a explicat primarul Emil Boc.

 

Sa speram ca nu va fi ocupat doar de catre angajatii spitalului cum se intampla acum cu parcarea existenta a spitalului”, i-a transmis, primarului, un clujean.

 

Mai in gluma, mai in serios: sper ca va avea cateva sute de locuri de parcare”, a mai adăugat cineva, la postarea primarului Emil Boc.

Comentarii Facebook