Un model sexy lucrează la Ministerul de EXTERNE. Denisa Ariton apare în PICTORIALE FIERBINŢI - FOTO

 

Fotomodelul Denisa Ariton a fost detașată a Institutul pentru Românii de Pretutindeni "Eudoxiu Hurmuzachi" (IEH), aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

 

Frumoasa tânără are un salariu lunar de 3.600 de lei, mai mare decât cel al fostului director Institutul pentru Românii de Pretutindeni ”Eudoxiu Hurmuzachi”.

 

Denisa Ariton (26 de ani) ocupă un post de referent gradul III şi are un salariu de bază de 3.600 de lei lunar, anunță publicația Puterea. Venitul său e mai consistent decât salariul de bază pe care l-a avut fostul director executiv al IEH, Andrei Cruceanu, respectiv 2.850 de lei lunar, mai anunță publicația Puterea.

 

CV -ul tinerei este ”demn” de Ministerul de Externe: în vara anului 2006, a fost „ghid pe destinaţia Grecia”; în 2009 a reprezentat în pictoriale sexy echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş; model pentru Jolidon, I.D. Sarrieri sau Kenvelo; colaborări cu emisiuni difuzate de OTV, TVR sau Antena 1, printre care „În puii mei” şi „Între prieteni”.

 

Denisa Ariton s-a specializat, în 2012, timp de trei zile, la Poiana Braşov, ca expert în achiziţii. Ea are un masterat în comunicare la ASE, unde şi-a luat licenţa în 2008, la Facultatea de Economie Generală.

 

 

 

Comentarii Facebook