Un fost primar al Clujului a fost recrutat de o importantă casă de avocatură - FOTO

 

După 10 ani de experiență în administrația publică locală, Radu Moisin, fostul primar al Clujului, se alătură echipei de avocați Nistorescu, Șomlea & Asociații.

 

Radu Moisin, consilier local, fost viceprimar și totodată cel mai tânăr primar al Clujului, activează în cadrul Nistorescu, Șomlea & Asociații din luna iulie 2015. 

 

Radu Moisin a decis să se alăture echipei Nistorescu, Somlea & Asociatii în calitate de Avocat senior, după ce, timp de 10 de ani, şi-a exercitat profesia juridică în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, apoi în avocatură şi în Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca.

 

Conform declarațiilor partenerilor fondatori ai Nistorescu, Şomlea & Asociaţii, cooptarea lui Radu Moisin este o alegere ce are la bază experienţa juridică şi managerială de peste 10 ani dobândită în cariera sa, decizia înscriindu-se totodată în strategia de dezvoltare pe termen mediu a casei de avocatură clujene. 

 

Activul cel mai important al unei firme de avocatură îl reprezintă oamenii. Sistemul de management, marketingul, politicile de onorarii sunt inutile dacă nu avem o echipă de elită. Astfel că ţinta noastră este de a-i aduce alături de noi pe cei mai buni, iar Radu a dovedit prin ascensiunea sa rapidă în carieră şi prin proiectele promovate de el că este un jurist foarte bun, perseverent şi conectat la realitate, un excelent conducător de echipe”, a precizat Radu Şomlea. 

 

Radu va oferi consultanţă juridică şi va reprezenta clienții în legătură cu proiecte de drept administrativ, drept fiscal, investiţii (proiecte de tip „greenfield”, parteneriate publice-private), precum şi în ceea ce priveşte operaţiunile din sfera raporturilor comerciale cu elemente de extraneitate. Această colaborare a fost o urmare firească în strategia de dezvoltare a societăţii noastre, care a ajuns acum la 10 avocaţi specializați în diverse domenii, activând în prezent într-un sediu nou, de referinţă din centrul Clujului”, a adăugat Milena Nistorescu.

 

M-am alăturat echipei Nistorescu, Şomlea & Asociaţii pentru că aceasta este una dintre societăţile de elită ale avocaturii din Transilvania, iar experienţa şi rezultatele mele în avocatură pot fi maximizate într-o structură puternică, dinamică, cu avocaţi bine pregătiţi şi operativi. Având alături noi colegi, îmi propun să aloc mult mai mult timp proiectelor și litigiilor complexe, axate, în principal, pe dreptul administrativ. Desigur, noile atribuții nu vor intra în conflict cu poziția mea de consilier local în cadrul primăriei Cluj”, a declarat Radu Moisin.

 

Radu Moisin și-a început cariera în cadrul administraţiei publice în anul 2004, parcurgând toate etapele administrative până la funcţia de director adjunct. În anul 2008 a fost ales consilier local, coordonând ca președinte Comisia Juridică şi, ulterior, pe cea de Urbanism din cadrul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca. În ianuarie 2009, Radu Moisin a fost ales viceprimar al Clujului pentru ca, în noiembrie 2011, să devină cel mai tânăr primar al Clujului, activând ca primar interimar timp de 7 luni. Ulterior, începând cu iunie 2012, el a deținut din nou funcția de consilier local în Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, fiind Preşedintele Comisiei pentru administraţie publică locală, probleme juridice, servicii publice şi comerţ. El este vorbitor fluent de engleză și franceză.

 

Nistorescu, Şomlea & Asociaţii este o firmă de avocatură cu sediul în Cluj-Napoca, fondată de Milena Nistorescu și Radu Șomlea și care, începând din 2007, se află în asociere formală cu Țuca Zbârcea & Asociații. Firma oferă servicii de asistență juridică în principalele arii ale dreptului de afaceri, și anume drept societar, drept comercial, achiziţii private, achiziţii publice, litigii comerciale și arbitraje, insolvenţă, dreptul concurenţei, dreptul proprietăţii intelectuale, dreptul energiei.

Comentarii Facebook