Un drum din Cluj are gropi de 10 cm. Ce a făcut un clujean te va SURPRINDE. Îi face de RÂS pe aleși

 

Șoseaua Iclod - Aluniș este în ultimul hal, având adevărate cratere în asfalt, unele de 10 cm adâncime. 

 

Ultimele asfaltari pe soseaua au avut loc acum 10 ani, iar de atunci numai promisiuni.  ”In fiecare zi comenteaza oamenii care trec pe aici cu masinile, insa nu avem ce face: drumul e in administrarea Consiliului Judetean. Am facut interventii la Cluj, ramase deocamdata fara efect”, a spus primarul din Iclod, Emil Pîrţoc, conform Gherla Info

 

Primarul spune ca de un an si jumatate se tot fac demersuri pentru repararea drumului, fara rezultat pe teren. Si totusi, de cateva saptamani, pe o bucata de drum, de la pod pana la iesirea spre comuna spre Alunis, s-au facut lucrari.

 

Un locuitor din comuna care locuieste in zona respectiva, vazand ca nu misca nimeni un deget, a vrut sa faca ce nu a mai facut nimeni pana acum: sa dea bani pentru reparatii!”, spune primarul Pîrţoc. Cererea făcută Consiliului Judetean Cluj a fost aprobată, iar portiunea de drum a fost refăcută.

 

Culmea, în ultima ședintă a Consiliului Judetean Cluj s-a făcut o rectificare bugetară și s-a aprobat suma de 130.000 de lei pentru lucrari de reparatii la drumul ce leaga comunele Iclod si Alunis.

 

Clujeanul cu punga largă nu va fi despăgubit pentru lucrările făcute.

Comentarii Facebook