Uioreanu acuza : La Cluj Arena s-au folosit materiale de proasta calitate


Deputatul PNL Cluj, Horea Uioreanu, acuza ca la constructia stadionului Cluj Arena s-au folosit materiale de proasta calitate.
 
Parlamentarul cere conducerii Consiliului Judetean (CJ) Cluj sa prezinte o informare cu toate costurile materialelor folosite in construirea arenei sportive, deoarece exista suspiciuni ca ar fi fost folosite unele de slaba calitate. 

"Am primit in ultima luna sesizari si informatii legate de calitatea lucrarilor de la stadionul Cluj Arena si fata de anumite lucrari care trebuiau executate si nu s-au executat. Trebuie sa existe o transparenta totala privind aceasta investitie realizata din bani publici, si voi cere in aceasta saptamana presedintelui Concisliului Judetean Cluj, Alin Tise, sa prezinte detalii despre costurile Cluj Arena. Exista suspiciuni ca au fost folosite materiale de slaba calitate, mai ieftine decat cele prevazute in proiect", a spus Uioreanu.

Solicitarea liderului PNL Cluj va fi trimisa Consiliului Judetean Cluj in cursul dupa amiezii de marti, 30 august. "Am lucrat la redactarea solicitarii cu o serie de specialisti ai PNL, arhitecti si constructori. Este foarte grav daca s-au folosit materiale de slaba calitate pentru ca in timp costurile de intretinere vor creste si tot contribuabilul va avea de platit", a mai spus Uioreanu.

Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, nu a vrut sa comenteze acuzatiile lansate de Horea Uioreanu. Liberalul este candidatul propus de PNL la functia de presedinte al CJ Cluj.

 

Stadionul Cluj Arena va fi terminat pana la finele lunii octombrie si constructia va costa 36 de milioane de euro plus TVA. Arena va avea 30.000 de locuri si a fost construita de o asociere condusa de firma ACI.

 

Vezi si...

Cluj Arena, farfuria zburatoare a Clujului - Galeri FOTO impresionanta

Oficialii U ii raspund lui Paszkany: Cluj Arena este facut pe vechiul Ion Moina, casa U Cluj

Comentarii Facebook