Miercuri 24 Aprilie

Udrea vrea să îl vadă pe Uioreanu demis: ”Candidăm și noi la președinția Consiliului Județean Cluj”


Președintele Partidului mișcarea populară, Elena Udrea, a declarat, joi, în cadrul unei vizite la Cluj-Napoca, că are în vedere situația de la Consiliul Județean Cluj, precizînd că și organizația politică pe care o conduce va avea un candidat la șefia instituției.

Am in vedere situația de la COnsiliul Judeșean Cluj, pe care o analizam aici în organizație. Așa cum spuneam, faptul că președintele Consiliului Județean, încă, Horea Uioreanu, a fost arestat într-un dosar de corupție arată că baronii locali sunt transpartidici, arată cât de șubred este orice proiect politic care perrpetuează acest sistem clientelar, sistemul politic prin care persoanele care au funcții publice sunt obișnuiți să sifoneze banii publici către propria camarilă ori către partidele politice”, a declarat Elena Udrea.

Fostul ministru a precizat că așteaptă demiterea din funcție a lui Uioreanu de către prefectul Clujului, astfel încât să poată fi organizate noi alegeri pentru ocuparea funcției de președinte al CJ.

Așteptăm ca la Cluj domnul Uioreanu să fie demis din funcțșie de către prefect, să se organizeze noi alegeri, în așa fel încât această situație să fie rezolvată cât mai repede.

Vom candida și noi pentru președinția consiliului județean și cu un candidat bun avem șanse să câștigăm și să avem șansa să facem și la Cluj Altfel de politică. Sperăm ca lucrul acesta să se întâmple cât mai repede, în așa fel încât alegerile să fie organizate până în toamnă, sau de ce nu odată cu alegerile prezidențiale”, a precizat liderul PMP.

Totuși, Udrea nu a dorit să dea nume pentru un posibil candidat din partea PMP.

Facem o analiză în interiorul organizației și vom alege candidatul potrivit”, a spus Elena Udrea.

Comentarii Facebook