UBER a AJUNS la Cluj-Napoca. Taximatriștii sunt îngrijorați. Ce TARIFE ar urma să fie folosite

 

UPDATE

 

Vrem sa fim in orice oras care se dezvolta, priveste spre viitor si care are nevoie de o optiune de transport sigura si de încredere. Vedem un interes ridicat din partea comunitatii din Cluj, ceea ce ne bucura. Avem in vedere noi orase in Romania, dar nu avem inca planuri concrete, vom comunica la momentul potrivit”, au afirmat reprezentanții Uber România.

 

Aceștia au informat și tarifele vehiculate de taximetriști și au precizat că nu se face nici training pentru șoferi.

 

------------------ 

Uber, serviciul de ”ride sharing”, ar fi ajuns la Cluj, susțin taximetriștii. 

 

Din surse de incredere aflam ca deja se face training cu viitorii siferi Uber. Pretul cu care se va intra pe piata este estimat intre 1.85 si 2.00 / km.

 

Conform legii 38 este ilegal ce fac cei de la UBER, vezi si multimea de procese castigate de organizatiile taximetristilor din alte orase si daunele pe care trebuie sa le plateasca acestora.

 

Pana se ajunge la noi, din pacate, la proces, faptul ca ne luptam cu un colos financiar, taximetria, asa cum o stim toti, o sa fie falimentara!”, anunță taximetriștii pe pagina lor de Facebook.

 

La începutul acestui an se vorbea despre faptul că Uber vrea să se extindă din București și în alte orașe mari. 

 

Uber funcționează numai în Bucureşti, iar aplicația prin care li se permite şoferilor să transporte pasageri cu maşina personală a fost descărcată de peste 70.000 de utilizatori.

 

Uber a anunțat că Bucureştiul a fost unul dintre oraşele est-euroepne cu cea mai rapidă creştere, chiar dacă nu se știe câți din cei 70.000 de utilizatori folosesc aplicația.

 

Inițial, în București, şoferii Uber cereau 1,4 lei pe kilometru, dar au mărit apoi tariful peste prețul pieței, la 1,65 de lei pe kilometru.

 

Nicoleta Schroeder, şefa Uber România, a anunțat la începutul anului că aplicația ar urma să fie lansată și în Cluj, Iași și Timișoara.

Comentarii Facebook