rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

Tupeul unui deputat PSD. Clujul așteaptă ca Guvernul PSD să facă centura de Sud, iar Sorin Bota propune o masă de lucru

   

Deputatul PSD Sorin Bota vine cu o ”propunere de lucru” în vederea rezolvării problemelor de trafic în municipiul Cluj-Napoca, deși Primăria așteaptă deja de 2 ani ca Guvernul să pornească lucrul la Centura de Sud, finanțată din bani europeni.

 

Finanțarea europeană există, dar Guvernul trebuie numai să înceapă lucrul la această centură, care să pornească de la Nodul de autostradă de la Gilău, să ajungă la Cora și de acolo prin Făget sper DN 1 (Cluj-Napoca - Turda)”, a spus primarul Emil Boc în repetate rânduri.

 

În urma intervențiilor publice făcute, precum și a corespondenței purtate la nivel de administrație locală cu Primarul municipiului Cluj-Napoca, deputatul PSD Marius Sorin Bota propune reunirea tuturor factorilor ce pot avea rol determinant în vederea rezolvării problemelor de infrastructură rutieră cu care se confruntă municipiul.

 

Personal consider că factorii implicați din punct de vedere instituțional și persoanele care, prin expertiza pe care o dețin, pot să aducă un aport benefic comunității noastre (profesori, experți, politicieni), trebuie reuniți în jurul unei mese de lucru, pe tema modernizării infrastructurii rutiere a municipiului Cluj - Napoca. Rolul acestei mese rotunde este acela de a creiona un program asumat de toate partidele și de toți politicienii și factorii instituționali, cu expertiză sau atribuții  în acest domeniu,  astfel încât municipiul Cluj - Napoca să fie pregătit pentru a face față dezvoltării urbanistice la care asistăm și care, cu siguranță, nu se va opri aici”, a declarat deputatul.

 

În opinia acestuia, factorul principal pentru organizarea acestei reuniuni la nivel local revine cu certitudine primarului în exercitiu din municipiul Cluj-Napoca, căruia i-a fost transmisă o solicitare în acest sens.

 

Deputatul probabil că nu știe de existența acestui proiect de centură, care ar urma să fie conectată în mai multe puncte de Cluj-Napoca, cu ajutorul unor bretele, și care ar putea fi o alternativă de evitare a centrului orașului pentru traversarea de la Est spre Vest.

 

Dovadă că vremea discuțiilor a apus este faptul că Primăria Cluj-Napoca vrea să finanțeze din bugetul local studiul de fezabilitate pentru realizarea acestei centuri în locul Ministerului Transporturilor, numai pentru a grăbi lucrurile. 

 

Sorin bota a fost, în perioada ianuarie 2001 - ianuarie 2005, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transportului Construcţiilor şi Turismului, Guvernul României.

 

Din 2008, Bota a fost ales senator de Maramureș și reales în 2012. Din 2016, Sorin Bota a fost ales deputat de Maramureș.

17-11-2017, 11:32
55 vizualizări
6 comentarii
Nana nana19-11-2017, 7:56
Tupeisti?puțin spus,nu avem cuvinte Cum sa î catalogam pe toți DIN PSD care ne au condus și ne conduc în prezentuziasm. Nu fac altceva decât ne distruge pe noi care muncim cinstit și se îmbogățesc ei pe spatele nostru Rușine, D zeu sa î judece cât de repede ca vai de tara aceasta ,vai de copii noștri. Avem o tara frumoasa și bogata dar condusă de hoți și de oameni care ne vând tara ptr interesul lor D zeu sa î pedepășească duna dreptatea Lui .jos Guvernul
Hoti18-11-2017, 2:58
Parca la un moment dat a existat Guvernul Boc. De ce n-a facut el autostrazi si centuri? PSD (Dragnea, Ponta, etc) + PD (Boc, Blaga Basescu, etc) = HOTI!
Calin17-11-2017, 14:57
Nici pe Boc nu il intereseaza infrastructura clujeana, de ce ar fi interesat un parlamentar din Maramures? Strada Brancusi trebuia largita la 4 benzi inca de pe vremea lui Ceausescu, dar tovarashu Boc a dat autorizatii de constructie aiurea si strada nu se mai poate largi.
Neica17-11-2017, 17:36
Corect stimate domn, in rest rahat cu apa rece. Cand oamenii vor pricepe ca schimbarea sta in ei, cand vor pricepe ca votand aceiasi primari, CL, parlamentari, vor vota mafia care isi va reinoiicontractele, va aburi in continuare, minciuna si iopocrizia. Puterea corupe, la noi mai a' dracu' ca la altii, sa nu credeti ca in Germania, Franta SUA, etc nu sunt corupti, exista cu duiumul dar astai macar fac in asa fel incat sa fie si populimea multumita, sa nu-mi spuna nimeni ca la o lucrare de sute de milioane nu se da parandaratul. Se da, si acolo dar acolo se respecta cetateanul. Nu-i posibil ca de 15 ani la Cluj sa mai vezi acelasi Primar obosit, cu aceleasi minciuni scarboase deja, sa vezi Parlamentari gen Nicoara, Stamatian, Itu, Cataniciu, Botta, si altii, unii penali, unii profund dezinteresati, cum puteti fii atat de naivi?
Adela.17-11-2017, 19:41
Nu suntem naivi dar majoritatea acelor votanti se multumesc cu putin , rate pe viată ,meniuri de Moll și KFC in cursul sśptăminii și sfirșitul de săptămină acasă la sapă, plivit ,cules .
@Neica19-11-2017, 21:43
Ei, cat de adevarate ti-s cuvintele... Pacat ca in zadar. Clujenii, vor continua din pacate sa aleaga promisiuni.

Aici, la noi, nici macar de vot negativ nu poate fi vorba.

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

132 vizualizări
14-11-2018, 9:59
Monica Macovei și-a dat demisia din propriul partid» Vezi tot
99 vizualizări
16-11-2018, 17:59
Atacul virulent al lui Traian Băsescu: Acesta se numește JAF!» Vezi tot
54 vizualizări
15-11-2018, 10:48
Primăria anunță achiziția a altor 60 de autobuze Mercedes pentru transportul public din Cluj-Napoca. Când se livrează FOTO» Vezi tot
44 vizualizări
15-11-2018, 18:50
Discursul halucinant al unui parlamental PSD, împotriva UE: Când Brâncuși făcea statui, ei, pe la curțile regale inventau homosexualitatea VIDEO» Vezi tot
16 vizualizări
14-11-2018, 23:22
Clujul cumpără WC -uri publice cu 50.000 de euro bucata» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?