Tronsonul de drum Hodaie - Feldioara a fost asfaltat - FOTO

 

Drumarii au profitat de vremea încă prielnică și au asfaltat tronsonul de drum Hodaie - Feldioara, anunță Consiliul Judeţean Cluj. 

 

În decursul unei singure zile au fost demarate, executate şi finalizate lucrările de asfaltare a tronsonului de drum judeţean Hodaie – Feldioara situat pe DJ 161E. 

 

Deşi tronsonul asfaltat are o lungime de aproximativ o jumătate de kilometru, acesta este deosebit de important deoarece face legătura între două sectoare de drum anterior asfaltate, asigurând astfel o continuitate din perspectiva îmbunătăţirii calităţii infrastructurii rutiere, cu efecte pozitive în ceea ce priveşte asigurarea unei circulaţii normale, în condiţii de siguranţă, pe direcţia Hodaie – Feldioara – Cătina şi realizând, astfel, o legătură rapidă şi utilă între drumurile judeţene DJ 109C şi DJ 161F.

 

Dincolo de utilitatea evidentă a acestor lucrări şi de efectele benefice pe care le generează în ceea ce priveşte economia locală şi condiţiile de viaţă ale locuitorilor din zonă, e de apreciat mobilizarea care a făcut posibilă executarea lor într-o perioadă atât de scurtă. E dovada clară a faptului că se poate, motiv pentru care am cerut intensificarea la maxim a ritmului acestor lucrări pe care apropierea sezonului rece ne obligă să le finalizăm cât mai curând”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Comentarii Facebook