Trei miniștri au demisionat după ședința CEX a PSD. Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc pleacă din Guvern



PSD a susținut, joi, o seșdință îndelungată a Comitetului Executiv din cadrul partidului, care a durat aproximativ șase ore, pentru a se lua decizii privind remanierea mai multor miniltri, vizați de DNA.

La finalul ședinței, președintele partidului, Liviu Dragnea, a declarat că foarte mulţi colegi din PSD au dorit să îşi exprime susţinerea pentru Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh, care şi-au menţinut decizia de a-şi prezenta demisiile. De asemenea, Răzvan Cuc şi-a prezentat demisia, a confirmat liderul social-democrat, care a lăudat activitatea acestuia, precizând însă că au existat probleme de comunicare.

"Toţi colegii au adus argumente ca cele două colege să nu plece din Guvern (...) După toate orele de discuţie şi încă una cu ele, separat, toată lumea le-a cerut să rămână în Guvern. La final şi-au menţionat decizia de a demisiona, că nu vor să pună sub semnul întrebării posibilitatea ca PSD să rămână la guvernare", a spus Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

"Aproape toată lumea a plecat supărată", a mai spus Dragnea

Potrivit liderului PSD, Sevil Shhaideh a subliniat că "nu mai poate duce această povară", presiunea fiind foarte mare. Dragnea a punctat că în aceeaşi situaţie este şi Rovana Plumb.

Liviu Dragnea susține că au existat oameni din afara partidului care au influențat liderii și că acest lucru nu trebuie să se mai întâmple, precizând că formațiunea politică pe care o coduce a fost într-o mare cumpănă.

PSD va susține, vineri, o nouă ședință a CEX, pentru a desemna trei noi miniștri, care să îi înlocuiască pe Shhaideh, Plumb și Cuc.


Comentarii Facebook