Trecere de pietoni periculoasă în Mănăștur: Dau Primăria în judecată!

 

O mămică avertizează Primăria Cluj-Napoca despre pericolul pe care îl reprezintă o trecere de pietoni din cartierul Mănăștur. 

 

Pe trecerea de pe Calea Floresti, langa Napolact, era de 2 ori sa ma calce masina pe mine si pe fiul meu de 2 ani! Se face verde in acelasi timp la stopul de pe Ciobanului, cat si de pe Calea Floresti și cei care vin de pe Ciobanului nu acorda prioritate pietonilor care au verde ca si ei!!!

 

Daca cumva se mai intampla o data eu dau Primaria in judecata! Nu imi risc eu viata si a copilului meu pentru administratia prost gandita a drumurilor si a semafoarelor. Nu stiu si nu ma priveste de cine tine aceasta responsabilitate. Dar am inteles ca nu sunt singura care se plange de aceasta trecere de pietoni care are verde im acelasi timp cu autoturismele ce vin de pe Ciobanului, pe Calea Floresti! Rog a primi un raspuns in maxim 3 luni!”, a scris Loredana Costin, pe domnuleprimar.ro.

 

Reprezentanții municipalității i-au replicat că fiecare șofer răspunde pentru faptele sale.

 

Primaria a amenajat si a semnalizat corespunzator circulatia in zona respectiva. In ceea ce priveste nerespectarea acestor reglementari, fiecare persoana raspunde cu privire la faptele pe care le savarseste”, a replicat Biroul Mass-media al Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook