Transport gratuit în Florești pentru toată lumea. Ce răspunde Horia Șulea?

 

Primarul Floreștiului, Horia Șulea, a fost întrebat dacă nu este dispus să introducă transport public gratuit în comună.  

 

Ideea este extraordinară, în momentul în care ai putea să implementezi un sistem gratuit pentru toată lumea ai putea să îi amendezi, între ghilimele, pe cei care nu folosesc mijloacele de transport în comun. Astăzi în Florești mai avem multe provocări de strictă necesitate. Avem urgentă nevoie de bani pentru investiții.

 

Am făcut calcule. Reprezintă undeva spre 45% din veniturile proprii ale comunei Florești. În fiecare zi cu mijloacele de transport în comun se deplasează 17.000 de oameni. Puneți 17.000 de oameni ori doi asta înseamnă 35.000 de oameni, iar la doi lei biletul înseamnă 70.000 de lei, adică 20.000 de euro pe zi. Este o sumă imensă pe care noi nu ne-o putem permite. Cred că nimeni nu își permite în România acest lucru.

 

Ideile sunt bune, dar sincer si eu mi-aș dori foarte multe lucruri, dar sunt un om modest și mă mulțumesc cu ce am și cu ce pot”, a explicat Horia Șulea, la emisiunea online Știri de Cluj LIVE moderată de Delia Cărbune.

Comentarii Facebook