Traian Băsescu îl anunță pe Emil Boc drept candidat la prezidenţiale

 

Fostul premier Emil Boc este anunțat de preşedintele Traian Băsescu drept un candidat experimentat pentru prezidenţiale.

 

Șeful statului a precizat că mai sunt și alți posibili candidați, dar că de Emil Boc se vorbește prea puțin. ”Sunt mai mulţi candidaţi, dar este un candidat despre care se vorbeşte mai puţin care nu s-a afişat încă, fostul premier Emil Boc, care a trecut România prin criza economică grea într-un an şi jumătate. A fost un om care a sacrificat voturile pentru a trece ţara prin epoca de criză, pentru ca românii să nu se chinuie ca în Grecia”, a spus Traian Băsescu, într-un interviu pentru unimedia.info.

 

Președintele în exercițiu susține că Emil Boc este cel mai experimentat dintre candidaţii dreptei. Cu toate acestea a menționat că nu vrea să nominalizeze clar un candidat, fiind prematur.

 

Şi Crin Antonescu poate avea o şansă pe partea dreapta şi Elena Udrea poate fi un candidat şi Mihai Răzvan Ungureanu poate fi un candidat”, a mai spus preşedintele. Traian Băsescu crede, totuși, că poporul român nu este pregătit pentru un președinte femeie.

Comentarii Facebook