TNL Cluj: Boc i-a uitat pe clujeni

TNL Cluj sustine ca cel mai elocvent exemplu ca Emil Boc a "uitat" de investitiile promise clujenilor este faptul ca nu le-a inclus in Legea Bugetului de Stat pe 2010.

 

Astfel, investitii precum Spitalul Regional de Urgenta, Aeroportul International Cluj-Napoca, stadionul municipal, autostrada Transilvania, centurile ocolitoare ale municipiilor , sala polivalenta, sunt doar cateva dintre investitiile promise clujenilor de catrre premier si care nu se regasesc pe lista prioritatilor Executivului.

 

"Dac? in timpul mandatului sau de primar, Emil Boc isi motiva desele drumuri in capitala prin faptul ca aduce bani la Cluj, acum, de cand a devenit premier si s-a mutat la Bucuresti, nu doar ca nu aduce bani mai multi, dar chiar si banii clujenilor se intorc in judet intr-o masura mult mai mica decat in timpul guvernarii Tariceanu", sustine presedintele TNL Cluj Gavrila Iuga.

 

Prin urmare, tinerii liberali clujeni ii cer premierului Emil Boc "sa dea dovada de respect si responsabilitate fata de cei care i-au acordat de atatea ori votul pe baza promisiunilor facute in campaniile electorale, promisiuni in care finantarea proiectelor de infrastructura ale judetului era prioritatea numarul unu pentru iesirea din criza si dezvoltarea Clujului", se arata intr-un comunicat al TNL Cluj.

Comentarii Facebook