Tișe: Guvernul PSD să dea înapoi banii furați clujenilor

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, cere public guvernului PSD să ”dea înapoi banii furați clujenilor”.

 

Județul Cluj se află pe un regretabil loc 31 la alocările de resurse financiare de la Guvern, în timp ce la contribuțiile către bugetul de stat Clujul este pe locul 5. Am solicitat printr-o adresă oficială Guvernului prin Ministrul Dezvoltării - ministerul care gestionează programul PNDL, să restituie banii furați și dați pe criterii politice județelor roșii Teleorman, Olt, Vrancea  ș.a. 

 

Clujenii contribuie prin taxe și impozite la bugetul de stat. Guvernul P.S.D. își bate joc de munca clujenilor și alocă apoi acești bani după bunul plac pentru clientela politică de partid. 

 

Nu există nicio justificare pentru tratamentul inegal, incorect și discriminatoriu aplicat Clujului de către guvernul P.S.D.

 

Am solicitat printr-o scrisoare oficială suplimentarea sumelor alocate județului Cluj, în mod echitabil, pe măsura contribuției Clujului la bugetul de stat. Demersul meu vizează o obligație față de clujeni care sunt veșnic discriminați de către guvernul P.S.D. și voi continua să mă lupt pentru interesul Clujului”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Vezi AICI topul pe județe.

Comentarii Facebook