Tinerii PSD Cluj au făcut o donație Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii

 

Tinerii PSD Cluj au făcut o donație Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, vineri 31 mai, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

 

Tinerii social-democrați clujeni împreuna cu echipa www.deputatdecluj.ro au fost prezenți la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca și au donat echipamentele medicale achiziționate în urma Concertului Caritabil organizat în data de 14 mai 2013 la Casa de Cultură a Studenților atunci când au urcat pe scenă Hi-Q, Incognito și solistul Ioan Man. Tinerii PSD Cluj au promis că vor reabilita ambulatorul spitalului, asigurand financiar schimbarea tâmplăriei și zugrăvirea pereților celor două încăperi.

 

Pentru a le oferi un cadou suplimentar copiilor internați în prezent în spital, evenimentul caritabil a fost urmat și de un eveniment artistic, iar cei mici au primit creioane și cărți de colorat. Donația a constat în 3 aparate de aerosoli (nebulizatoare), 2 tensiometre digitale și 20 termometre digitale, 10 scaune (șezut și spătar tapițat) și 4 televizioare pentru saloane. De asemenea cheltuielile pentru reabilitarea ambulatorului vor fi suportate de către TSD Cluj-Napoca împreuna cu echipa www.deputatdecluj.ro.

 

Încercarea noastră de a răspunde prompt la problemele mai mici sau mai mari ale comunității clujene nu este o strategie de imagine, ci un exercițiu de responsabilitate. Inițiativa donației realizate cu ocazia zilei de 1 iunie pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii constituie un prim exemplu din seria acțiunilor de responsabilitate socială pe care ni le propunem în viitor. Ne bucurăm că energia noastră a putut fi investită în concretizarea unei idei care va ușura munca medicilor și va îmbunătăți condițiile de spitalizare a copiilor clujeni”, a declarat Cătălin Croitoru, secretarul general TSD Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook