Tinerii liberali ii cer primarului sa implementeze sistemul de plata a parcarilor prin SMS in Cluj

TNL Cluj ii cere primarului Sorin Apostu sa implementeze in Cluj sistemul de plata a parcarilor prin SMS, asa cum se lauda inca din 2006 fostul primar Emil Boc.

 

"TNL Cluj-Napoca considera hilar si nefundamentat refuzul primarului PDL, Sorin Apostu, de a implementa si la Cluj-Napoca posibilitatea de plata a parcarilor prin SMS, dupa ce seful sau, Emil Boc, se lauda inca din 2006, ca acest lucru este fezabil", se arata intr-un comunicat al tinerilor liberali clujeni.

 

Potrivit acestora, primarul Sorin Apostu a anuntat ca aplicarea acestui sistem ar duce fie la cresterea pretului parcarii, fie la directionarea unui procent din incasarile bugetului local catre companiile de telefonie mobila.

 

TNL considera ca afirmatia primarului este falsa si ca acest sistem nu implica nicio investitie din partea municipalitatii. "Nu este necesara vreo modificare a organizarii parcarilor sau a modului de verificare, dupa cum se vaitau acum cateva zile reprezentantii municipalitatii. Prin negociere, inclusiv sistemele PDA pot fi obtinute in custodie, asadar nu exista niciun motiv pentru ca pretul parcarii sa creasca, dimpotriva, acesta se reduce", sustin tinerii liberali.

 

"TNL Cluj-Napoca ii solicita domnului primar sa faca o exceptie de la regula "50%-50%" si sa le ofere tuturor clujenilor posibilitatea de a castiga 100% de pe urma taxelor si impozitelor, pe care le plateste fiecare catre bugetul local. Banul public trebuie sa fie cheltuit eficient si in interesul contribuabilului, pentru care simplificarea procedurilor birocratice reprezinta o prioritate", se mai arata in comunicat.

Comentarii Facebook