Tensiuni in USL Cluj! Remus Lapusan s-a certat cu Steluta Cataniciu: "Va rog sa taceti ca eu vorbesc acum" VIDEO


Votul pentru amenajarea viitorului parc fotovoltaic din Cluj-Napoca din Consiliul Local a scos la lumina tensiunile din cadrul Uniunii Social Liberale Cluj. Remus Lapusan (PSD) s-a certat cu Steluta Cataniciu (PNL).

Remus Lapusan a solicitat unele lamuriri de la secretarul Primariei Cluj-Napoca, in legatura cu modul in care vor fi convertite unele dintre obligatiile viitorului investitor din cadrul parcului fotovoltaic. Consilierul PNL Cluj, Steluta Cataniciu, a intervenit peste presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, pentru a-i cere sa fie mai specific.

"Va rog sa taceti, ca eu vorbesc acum. Eu va respect", a tunat Remus Lapusan. "Luati cuvantul dupa ce termin eu. Eu n-am inteles si intreb", a mai spus Lapusan, in timp de un consilier PDL le-a spus: "Va rog sa va certati la USL, nu la Consiliul Local".

Reprezentantii PNL, din cadrul Consiliului Local Cluj-Napoca, si-au acuzat partenerii din USL (PSD Cluj) ca au "batut palma" cu cei de la PDL si cu primarul Sorin Apostu.

Proiectul parcului fotovoltaic a trecut in cele din urma de consilierii locali cu 24 de voturi "pentru", un vot "impotriva" si doua abtineri. Parcul va fi construit la capatul Bulevardului Muncii, pe dealul Sfantu Gheorghe, iar finantarea este asigurata de omul de afaceri Arpad Paszkany in colaborare cu firma WWS Energy Development LLC.

In locul parcului ar fi urmat sa fie construit cartierul Tineretului, de catre firma Polus Real Estate, dar din cauza crizei financiare proiectul a cazut.

Comentarii Facebook