Tăriceanu: Mi s-a propus sa preiau conducerea PNL

 

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că i s-a propus să preia conducerea Partidului Naţional Liber, dar a refuzat. 

 

Au fost incercari de a fi convinsi sa ne raliem unei formule de centru dreapta. Ofertele au inceput ca la licitatie. Pentru mine, reunificarea miscarii liberale nu este un lucru care sa ma lase indiferent. 

 

Mi s-a propus sa preiau conducerea PNL. Privesc cu uimire la ceea ce se intampla. Nu vreau sa introduc mai adanc cutitul in rana. PNL are nevoie de o clarificare ideologica bazata pe principiile partidului. In perspectiva vom putea sa discutam, dar azi trebuie sa fie clar ca orice optiune politica trebuie sa vina de la electorat. Nu voi face concesii acolo unde nu este nevoie. Aceste propuneri din partea PNL nu le putem lua in considerare. Toti cei care doresc sa ni se alature sunt bineveniti si ii asteptam alaturi de noi.

 

Suntem in discutii cu PSD. Negociem programul de guvernare”, a spus Tăriceanu. 

 

Liderul ALDE a spus că a discutat cu ”presedintele Iohannis, nu la Cotroceni, mai mult de atat nu pot sa spun. In momentul in care ALDE si PSD vor merge la Cotroceni, la consultari, vom merge cu o propunere de premier comuna”.

Comentarii Facebook