Studentă din Cluj, ”blocată” de premierul VICTOR PONTA pe FACEBOOK pentru un mesaj critic

 

O studentă din Cluj îl acuză pe Victor Ponta că a blocat-o pe Facebook ca să nu mai poată comenta critic.

 

Bianca Tămaş, studentă în anul II la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, i-a scris lui Victor Ponta, pe Facebook, că ”nu face nimic bun pentru popor, doar arată cu degetul spre alţii”. Când a vrut să mai scrie ceva și-a dat seama că a fost blocată, scrie monitorulcj.ro.

 

Prin primăvară am dat peste pagina oficială de Facebook a lui Victor Ponta și am lăsat un comentariu în care mi-am exprimat opinia, luând în calcul absolut orice regulă de bun simț, în legătură cu hobby-ul dânsului de a arăta cu degetul ca să nu vadă lumea că el de fapt nu face nimic. Comentariul suna cam aşa «dacă oricum nu faceţi nimic bun pentru popor, măcar să nu arătaţi cu degetul spre alţii» şi l-am postat în contextul scandalului legat de terenul din comuna Nana când Victor Ponta l-a ameninţat pe preşedintele Traian Băsescu cu plângere penală că ar fi ameninţat-o şi şantajat-o pe senatoarea PSD Gabi Firea. Premierul s-a legat atunci de Băsescu chiar dacă nu a fost implicat în scandalul dintre cei doi”, a declarat Bianca Tămaş.

 

Pot vizualiza în continuare pagina, însă nu pot posta nimic. Nu mai pot lăsa comentarii, nu îmi mai apare căsuţa cu comentarii. Acum ca să-i cânt puțin în strună, «fă, Ponta» bine și lasă-mă să mă leg de viața ta pe Facebook”, mai spune Bianca Tămaş.

Comentarii Facebook