Strada Plopilor primit o nouă ”față”. Asalt ca în palmă și legătură cu Spaliul Independenței

 

Strada Plopilor, cu o lungime de 1,3 kilometri, a fost asfaltată, iar continuarea spre Podul Garibaldi este, de asemenea, finalizată.

 

Corneliu Dimitriu, manager proiect Kiat Grup, a explicat pentru Știri de Cluj că strada Ploilor a fost refăcută în totalitate, de la fundație și până la parcări.

 

Strada Plopilor a fost în totalitate executată de Kiat, pe 1,3 kilometri. S-a refăcut sistemul rutier și trei parcări pe partea dreaptă. Acestea sunt finalizate. Sunt parcările laterale, acele alveole din carosabil.

 

De asemenea, s-au realizat și două ziduri de sprijin de la Podul Canalul Morii, din dreptul Sălii de Sport ”Horia Demian”. Unul dintre ziduri a fost cămășuit și altul a fost refăcut în totalitate, pentru că a trebuit să fie lărgită partea carosabilă”, a spus Corneliu Dimitriu, manager proiect Kiat Grup.

 

Firma a lucrat și pe Splaiul Independenței, bucata de la Sala Sporturilor și până la intersecția cu Podul Garibaldi. ”Este aceeași lucrare, finalizată și acolo. S-a realizat integral sistemul rutier, cu săpătură de un metru, îmbunătățirea fundației, iar sistemul rutier are balast, piatra sparta, borduri, trotuare si straturile de asfalt”, a mai spus Corneliu Dimitriu. 

 

Comentarii Facebook