Strada Crizantemelor din Florești se închide traficului. Se introduce canalizarea

 

Strada Crizantemelor din Florești se închide traficului pentru realizarea lucrărilor de introducere a canalizării. Această stradă face parte din planul de asfaltare a mai multor străzi care să ofere o alternativă la DN 1.

 

Dacă Centura Florești este în AER, primarul promite un alt drum - FOTO

 

Așa cum anunațam zilele trecute, pe str Crizantemelor (zona viitorului Drum de Legătură Sud) este în plină desfășurare lucrarea de realizare a magistralei de canalizare. 

 

Din motive obiective, lucrări de adâncime, pentru siguranța floreștenilor și nu numai, începând de astăzi, joi 20 septembrie, ACCESUL PE STRADA CRIZANTEMELOR DINSPRE EST (ZONA STRĂZILOR Valea GÂRBĂULUI, RĂZOARE) VA FI COMPLET ÎNCHIS TIMP DE APROXIMATIV 18 ZILE, FUNCȚIE ȘI DE CONDIȚIILE METEO. Adică dinspre Metro/Vivo nu se va mai putea ajunge pe str Tăuțiului. 

 

Strada Crizantemelor va fi închisă pe sectorul de lucru și dinspre Vest (zonă străzii Tăuțiului) de la intersecția cu str Magnoliei. 

 

Riveranii și locuitorii străzilor Magnoliei și Narciselor vor avea la dispoziție pentru acces doar varianta Tăuțiului -  Magnoliei – Drum tehnologic – Narciselor.  

 

Apelăm la înțelegea locuitorilor din zonă și ne cerem scuze pentru inconvenientele create, însă asemenea lucrări de infrastructură menite a aduce un plus de confort vieții floreștenilor se pot realiza doar cu un oarecare deranj temporar”, a spus Horia Șulea, primarul comunei Florești.

 

Drumul Tehnlogic ce face legatura intre Magnoliei si Narciselor ESTE DESTINAT STRICT TRAFICULUI USOR, DE AUTOVEHICULE SUB 3,5 TONE!!!! Traficul greu, de tonaj, este strict interzis pe respectivul Drum Tehnologic!

 

Acela nu e drum comunal si accesul auto de tonaj greu nu e permis nici mcara cu taxa de tonaj platita!!! In aceste conditii, pe perioada lucrarilor nu se va putea ajunge in zona cu acces auto de tonaj. Apelam si la intelegerea dezvoltatorilor, subliniind faptul ca deranjul se datoreaza unor investitii publice intr-un plus de calitate a traiului celor din zona”, a mai precizat Horia Șulea.

Comentarii Facebook