Stand de taxi în fața Aeroportului Cluj, pe strada Traian Vuia. Susțineți PROPUNEREA?

 

Un consilier local din Cluj-Napoca propune Primăriei să amenajeze un stand de taxi în zona de acces a Aeroportului Cluj, pe care parte a străzii se potrivește cel mai bine. 

 

De multă, vreme clujenii se plâng de faptul că taximetrele staționate în interiorul parcării aeroportului suprataxează cursele.

 

În interiorul parcării aeroportului, taximetrele sunt aliniate astfel încât un client poate lua doar prima mașină aflată în stand. Întrucât administrația aeroportului a decis plata unei taxe pentru staționare, taximetriștii transferă această plată în contul clientului, astfel încât după ce se urcă în mașină, clientul află că are deja de plătit o sumă datorită staționării. Nemulțumirile legate de acest aspect ne creează prejudicii de imagine ca oraș. Nu mi se pare normal ca prima impresie a unui vizitator să fie aceea că a fost înșelat încă de la intrarea în oraș. Drept urmare, vă rog să faceți măsurătorile în teren pentru a amenaja un stand de taxi în afara aeroportului, întrucât există spațiu, trotuarele actuale sunt largi și puțin folosite, deci permit organizarea unui stand în care taximetriștii clujeni să poată staționa, fără a fi obligați să mai plătească taxe suplimentare. Ca administrație locală, putem face acest lucru fără a interveni în politica de taxare a parcării a Aeroportului Cluj”, a afirmat consilierul PNL Ioan Bîldea.

 

A luat un taximetru de la Aeroportul Cluj. Taximetristul l-a dat jos la poartă și l-a pus să plătească

Comentarii Facebook