Sotul patroanei de la Nana Club rupe tacerea! El spune ca sotia lui nu conducea un bordel pentru VIP-uri

Sotul Nataliei Strechi, Adi Horja, a declarat pentru ziarul Libertatea ca "totul este un circ politic. Din 27 de invinuiti, cati au fost la inceput, a ramas doar Natalia. Au gasit-o pe ea ca aveau nevoie de un tap ispasitor".

 

Natalia Strechi  a fost acuzata ca incepand cu anul 2003 a condus un bordel cu prostituate, unele minore, care era frecventat de politicieni, jurnalisti, artisti si alte VIP-uri din Cluj si nu numai.

 

Sotul femeii de 37 de ani combate acum toate acuzatiile si isi sustine consoarta. El sustine si ca Natalia Strechi nu a primit localul de la fostul sau iubit, asa cum ar fi declarat angajatii in fata procurorilor DIICOT.In acelasi timp, el a recunoscut ca Nana Club a existat, dar era la fel ca oricare alt local in care erau fete. Nu spune nimic, insa, despre faptul ca la intrare era videofon si doar asa se intra, lucru deloc obisnuit pentru majoritatea cluburilor.

 

Nu neg, clubul a existat, dar era ca oricare altul. Erau si fete acolo, normal. Cum se intampla in orice local, de oriunde, fetele s-au combinat. Daca un client le-a prostit si le-a dus la Brasov sau la munte, mi se pare normal ca s-au culcat cu el. Daca el le-a mai facut si un cadou, inseamna ca a fost prostitutie? Ca fetele sunt curve? Nu consider ca e aşa…”, le-a mai declarat Adi Horja reporterilor de la cotidianul Libertatea.

 

Comentarii Facebook