Șosea rapidă, de 8,5 kilometri, din Florești spre Cluj-Napoca

 

Primăria Cluj-Napoca va finanța realizarea unui drum rapid de 8,5 kilometri de la Autostrada Transilvania și până la Cora, în Grigorescu.

 

Este un drum rapid, pe o distanță de 8,5 kilometri, de la nodul de Autostradă până la sensul giratoriu de la Cora prin spate de la Cora. Trebuie și un pod peste Someș. Ar veni de la nodul de autostradă și nu ai mai veni prin Floresti și ai ieșit direct la sensul giratoriu de la Cora. Această bretea rapidă ar ajuta si spitalul regional de urgență”, a precizat Emil Boc.

 

Primăria Cluj-Napoca va include acest proiect în Planul Urbanistic General (PUG). ”Noi vom propune acest proiect Consiliului Județean. Circa 4 kilometri din acest drum sunt pe raza municipiului Cluj-Napoca și noi le vom finanța. Vom avea un studiu de fezabilitate și apoi vom ști prețul. Contează ca cei de la Consiliul Județean Cluj și de la Primăria Florești să ne susțină”, a mai spus Boc.

 

Edilul a recunoscut, totuși, că nu poate avansa o perioadă pentru implementarea acestui proiect, pentru că depinde și de celelalte autorități.

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat că propunerile primarului Emil Boc sunt bune, dar că sunt greu de pus în aplicare fără avizele necesare de la autoritățile statului.

 

Uioreanu vrea să construiască centura și șoseaua rapidă din Florești, dar lipsesc AVIZELE

 

Comentarii Facebook