Sondaj în Florești: FACEM SAU NU FOC DE ARTIFICII DE 1 DECEMBRIE ?!

 

Primarul din Florești, Horia Șulea, îi chestionează pe oameni dacă să organizeze sau nu focuri de artificii de 1 Decembrie, 

 

Dragii mei dragi, 

Va ascult opinia. FACEM SAU NU FOC DE ARTIFICII DE 1 DECEMBRIE ?!

Avand in vedere nenorocirea din Capitala soldata cu 60 de morti si faptul ca maine avem sedinta de Consiliu Local, inainte de toate, VREAU SA STIU PAREREA VOASTRA A CELOR PT CARE AR FI ACEST FOC DE ARTIFICII. E foarte simplu...DA SAU NU !”, i-a întrebat edilul pe floreșteni. 

 

Pe pagina de Facebook a primarului discuțiile s-au aprins rapid: 

 

”Hadeti sa nu aprindem nici lumini de Craciun,sa nu mergem la colindat,sa nu cantam si sa nu ne simtim bine ! Sunt cu inima si sufletul langa cei ce ai pierit la COLECTIV,dar noi nu am murit! Viata merge inainte! Important e sa nu-i uitam sa ne rugam pentru ei si sa le oferim copiilor nostrii si noua, bucuria sarbatorilor de iarna si sarbatoarea ce marcheaza o zi importanta din istoria Romaniei! 1 Decembrie!”.

 

”Din câte am auzit mai multe orașe au renunțat anul asta. Hai sa arătăm ca si Cetățenii din FLORESTI sunt alături de ei. Mulțumesc pt intelegere”.

 

”NU!!! Categoric NU!!! 1 Decembrie este ziua naționala a României, a romanilor, a noastră. Toate victimele si răniții din #colectiv sunt români deci trebuie sa fim alături de ei si familiile lor. Nu cat contează artificiile, ci gestul in sine. Niște artificii nu ne fac mai romani decât suntem, pe când in loc sa aruncam banii pe artificii mai bine fondul alocat artificiilor sa fie donat victimelor care au mai mare nevoie de banii aceia. Prin acest gest ne putem arată sprijinul si compasiunea fata de neferericitul eveniment. Oricare dintre noi puteam fii in oricare local din țara, Cluj, Floresti, șamd. Puteam fi eu, tu, frate-meu, sau oricare dintre voi. Gândiți-vă in perspectiva asta înainte sa comentați.Părerea mea sinceră. Sper sa conteze”.

 

O mare parte dintre cei care au răspuns au spus că nu ar trebui să aibă loc focuri de artificii. 

Comentarii Facebook