Seplecan către Oleleu: Îl rog să spună, public, ce proiecte a inițiat și finalizat

 

PNL Cluj a reacționat dur, după declarațiile lansate de liderii PSD în urma demisiei lui Ioan Oleleu din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj.

 

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a precizat, după demisie, că Oleleu era singurul care lucra în CJ Cluj. ”Oleleu era cel cu sapa, cel care care muncea și se implica în toate proiectele judeţului însă tot el era cel criticat în orice situație”, a declarat Remus Lăpușan.

 

Ca urmare, Mihai Seplecan, consilierul județean PNL cu cele mai mari șanse de a fi numit vicepreședinte, i-a cerut lui Ioan Oleleu să facă o descărare de sarcină și să prezinte public ce a muncit în cei 3 ani petrecuți la Consiliul Județean Cluj. 

 

După ce Ioan Oleleu (PSD) și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al CJ Cluj, observ că este mare jale declarativă dinspre cei care au reușit să facă praf proiecte europene ale județului, profitând complice să-și rezolve partipriurile politice, de un aparat de specialitate cam indolent. Că jalea se revarsă dinspre PSD Cluj până la folosirea de insulte și invective pe care mârțoagele lor le actualizează prin presă, nu este nimic neobișnuit. Eu, analfabetul, voi citi cu plăcere ceea ce liderii lor marcanți vor da cu subsemnatul în fața procurorilor.

 

Așa voi ști și voi putea spune și clujenilor cât de muncitori au fost unii, alții, și, mai ales, în folosul cui. Că pierderea banilor la Tetarom IV, la Proiectul de Transport Intermodal, aruncarea banilor la drumul Răchițele – Ic Ponor, distrugerea Centrului de Management Integrat al deșeurilor, subminarea Aeroportului Internaional Cluj și a polului de dezvoltare regională Cluj, prin diverse tertipuri, plus lipsa de interes în întăbularea bunurilor județului, inclusiv după ce s-a dat o sentință judecătorească definitivă și irevocabilă, numai în interesul clujenilor nu s-a făcut. Invectivele și insultele la adresa mea sunt provocate de spaima celor care știu sigur că, odată ajuns în fruntea județului, voi lucra transparent și nu voi uita deloc ceea ce am zis public până acum: este timpul ca clujenii să-și recupereze pagubele, vinovații să plătească.

 

Zice Remus Lăpușan, liderul PSD Cluj: ”Oleleu era cel cu sapa, cel care care muncea și se implica în toate proiectele judeţului însă tot el era cel criticat în orice situație”. Atât de implicat, încât rezultatele se văd cu ochiul liber, ca după război. Dar, pentru a nu se mai revărsa alte insulte și invective peste mine, să nu se deșeleze mârțoaga care le actualizează în presa locală, îl rog public pe domnul Ioan Oleleu să-și facă o descărcare de sarcină a ceea ce a relizat mânuind sapa în toate proiectele Clujului. La final de mandat clujenii merită să știe care sunt proiectele personale ale harnicului domn Oleleu, câte le-a inițiat și câte s-au finalizat”, a declarat Mihai Seplecan, copreședinte Executiv PNL Cluj.

Comentarii Facebook