Seplecan candidează la Consiliul Județean Cluj cu demisia pe masă

 

Mihai Seplecan a spus că va candida la Consiliul Județean Cluj cu demisia pe masă, semnată încă din prima zi când e ales.

 

Seplecan a spus, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE că are încredere că PNL Cluj îl va susține până la capăt. ”Din sursele mele, alegerile la Consiliul Județean Cluj vor avea loc în luna decembrie. Eu voi candida cu demisia pe masă, scrisă din prima zi de mandat. Nu vreau să stau în funcție, dacă nu îmi fac treaba”, a explicat Mihai Seplecan.

 

Acesta a spus și care sunt proiectele pe care vrea să le ducă la final. ”Eu am câteva proiecte mari și late. Vreau să asfaltez toate drumurile județene. Până acum s-a spus că nu sunt bani, dar de câteva săptămâni sunt 16 drumuri județene în lucru. Apoi vreau să termin groapa ecologică de gunoi, să fac un spital de urgență, nu cel regional pentru că acela va fi greu de realizat, dar un spital unde să poată munci medicii Clujului. De asemenea, vreau să ajut Aeroportul Cluj să își continue ascensiunea și să își termine proiectele, precum e acesta de 71 de milioane de euro pentru centrul intermodal de transport”, a spus Mihai Splecan. 

 

El a spus că demisia lui va putea fi activată, dacă va eșua în proiectele pe care le are.

Comentarii Facebook