Se lucrează pe drumul spre Băile Cojocna! Urmează drumul spre Valea Ierii - FOTO

 

Drumul județean spre Cojocna și spre băile din această localitate este asfaltat în aceste zile. 

 

Prima urgență a fost la cei doi kilometri de drum de la Cojocna care se surpă frecvent din cauza alunecărilor de teren. Drumul urmează să fie reabilitat - acum se caută soluții tehnice pentru a se evita pe viitor surparea.

 

Va fi protejat cu un strat de asfalt de rulare de 6 centimetri drumul de la Frata, pe o lungime de doi kilometri. La fel și cel de la Valea Ierii care va fi asfaltat pe o porțiune de 14 kilometri. Acesta, fiind un drum cu regim special, protecția acestei porțiuni va fi de 10 centimetri, adică 6 centimetri binde și 4 centimetri de uzură.

 

În ceea ce privește drumul de la Cojocna, el este o urgență pentru județ pentru că deservește Băile Cojocna, un obiectiv de tratament balnear cunoscut atât în județ cât și în regiune. Ori nimeni nu mai vroia să-și rupă mașina în cei 2 kilometri de drum surpat. Clujul pierde bani”, a declarat Mihai Sepelcan, consilier județean și candidat al PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj.

 

Urmează să se lucreze și pe drumul de la Valea Ierii, zonă turistică, plină de pensiuni și de cabane. 

 

Mă țin de proiectul prin care toate drumurile din județ vor fi complet reabilitate și protejate, în așa fel încât să se termine cu mafia plombelor și interesele băieților deștepi ai asfaltului. Am promis că aceste practici vor înceta. Fie din momentul în care justiția mă va repune în funcția de vicepreședinte cu atribuții de interimar la Consiliul Județean Cluj, fie în momentul în care Guvernarea PSD va înțelege că cel mai corect este să lase ca cetățenii Clujului să își aleagă un nou președinte. Totul în afara partipriurilor politice. Sunt convins că într-un fel sau altul voi câștiga. Până atunci, îmi fac datoria conform promisiunilor. Câștigul va fi al contribuabililor care mă vor investi cu încrederea lor”, a mai spus Seplecan, care deja s-a lansat în campania electorală.

 

Marius Nicoară: Mihai Seplecan e candidatul PNL la Consiliul Județean Cluj. Știe problemele județului

Comentarii Facebook