Se DEMOLEAZĂ primele garaje în Mănăștur. În locul lor se va face un parking cu 410 locuri

 

Consiliul Local Cluj-Napoca va dezbate în ședința de joi, 16 iunie, propunerea primarului Emil Boc de demolare a 60 de garaje din Mănăștur, pentru a fi construit un parking de 410 locuri. 

 

Consiliul Local va dezbate mâine (joi, 16 iunie) proiectul care vizează aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu cu privire la acest parking, de la intersecția strada Primăverii, colț cu Aleea Gârbău. Intrarea va fi de pe Aleea Gârbău și se va realiza parkingul pe suprafața de 3.000 de mp. Distanța dintre parking și bloc va fi de 18 metri”, a precizat primarul Emil Boc. 

 

Acesta a spus că, dacă aleșii locali vor aproba proiectl se va putea trece la licutație și apoi construcție. Totate demersurile ar urma să dureze un an și jumătate. 

 

Există aproximativ 30 de garaje pe fiecare parte, deci în total 60 de garaje. Lumea trebuie să știe că fiecare om care are un garaj va avea un loc asigurat în parkingul care se va construi și toți cei care au loc de parcare aici vor avea locul asigurat și, evident, vor mai fi circa 300 de locuri de parcare pentr ceilalți cetățeni din zonă, pentru a-și parca mașinile și a încerca decongestionarea în zonă”, a precizat primarul Emil Boc. 

 

PNL deține cei mai mulți consilieri locali, astfel că propunerea primarului are mari șanse de a fi aprobată, în cursul zilei de joi, 16 iunie. 

Comentarii Facebook