Se circulă fluent în Florești și nu e păcăleală de 1 aprilie. Ce FOTO a postat primarul Horia Șulea

 

Traficul în Florești a revenit la normalitate, ca prin minune, în dimineața zilei de 1 aprilie.

 

Cetatea Fetei - Teatru National 25 min. Se circulă de bun simt. Daca asta ar fi timpul parcurs zilnic, oare ar mai avea cineva ceva de obiectat ? P.S nu este pacaleala”, a relatat un floreștean.

 

Nimeni nu a putut explica minunea, dar probabil foarte mulți oameni au ales să circule cu mijloacele de transport în comun.

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a explicat într-un alt post pe Facebook cât de avariată era strada Cetății 2, care a fost închisă pentru a fi refăcută complet și de unde s-ar fi tras aglomerația din ultimele zile. Edilul susține că dacă drumul nu era închis ar fi fost un pericol public.

 

In primele poza (Vezi galeria foto) se vede “fundatia” de pe Cetatii 2. Pamant si..atat! Ne miram de ce se strica strada…sa fim intelesi pana in vara am fi avut o groapa mare, nu strada! Cum de aveam drum cu asemenea fundatie e deja treaba altora, institutii ale statului abilitate in a cerceta asa ceva.

 

Apoi, cum se vede, s-a venit cu decopertare, apoi cu strat de fundatie. Apoi trebuie sa luam o cota zero pentru drum. Peste va veni un strat de beton pt a proteja utilitatile introduse…si ele teribil de aproape de suprafata... Apoi venim cu un binder de asfalt si un strat de uzura de asfalt. Plus lucrari la trotuar si bordurare. Plus lucrari la camine. 

 

Se lucreaza de zor si pe inceputul saptamanii viitoare (sau poate chiar mai repede) se va putea circula pe un prim tronson. Pe beton…poate doar pe un fir….Functie de vreme… Apoi intram cu front de lucru pe tronsonul doi, decopertare, fundare, cota zero, beton, bordurari… Asfaltul va veni deodata, pe toata lungimea strazii. Nu facem asfalt turnat bucati bucatele…. Da, pentru toate acestea trebuia inchisa strada. 

 

Le multumesc riveranilor, si nu numai, care dau dovada de absoluta intelegere asupra situatiei”, a scris Horia Șulea.

 

Cu toate că drumul este închis, mulți floreșteni circulă pe strada Cetății, chiar prin ”tranșeele” lăsate de utilaje. ”La 6.40 am mers lejer ca nu era nimeni pe Cetatii sectoru sapat chiar daca sunt niste gropi se poate trece lejer. Am facut 2 minute de pe florilor la farmacie pana in E 60”, a explicat cineva, care s-a apărat când a fost criticat că nu este normal să circule pe un drum închis, spunând că și alții fac acest lucru, conform paginii Trăiesc în Florești.

Comentarii Facebook