Scandalul sexual de la Nana Club a ajuns la Tribunal. Primele imagini cu "matroana" care a innebunit lumea buna din Cluj - VIDEO

 

Procesul in care patroana de la Nana Club, Natalia Strechi, a fost trimisa in judecata pentru proxenetism a inceput la Tirbunalul Cluj. Cazul este celebru mai ales pentru ca fetele din local erau vizitate de deputati, oameni de afaceri si jurnalisti.

 

Unul dintre cei care a vizitat localul este deputatul PDL Petru Calian, acuzat ca a fost la fetele de la Nana Club si chiar le-a platit pentru a merge cu el in deplasari la Baia Mare si Bucuresti.

 

Fetele care au dat marturie in dosar au povestit cu lux de amanunte cum au fost tratate de deputatul Petru Calian si de consilierul judetean PNL, Mihai Szeplekan, care atunci era consilierul parlamentarului. "Eu am intretinut relatii sexuale cu Petru Calian in camera hotelului mai sus-mentionat (...) In drum spre Cluj, Petru Calian mi-a dat personal suma de 250 de lei, iar Mihai Szeplekan i-a dat Erikai aceeasi suma, pentru serviciile sexuale prestate", a declarat in dosar una dintre tinere, Andra L.

 

"Eu si cu Teo am intretinut acolo relatii sexuale cu Mihai, iar la un moment dat Mihai a vorbit cu Teo, cerandu-i sa intretina relatii sexuale cu Petru Calian. Teo nu a vrut sa intretina relatii sexuale cu Petru Calian. Eu am intretinut relatii sexuale cu Petru Calian", le-a povestit procurorilor Anca Monica B.

 

Pe la clubul de pe strada Baba Novac a trecut si fostul solist al trupei Vama Veche, Tudor Chirila. Anca B., una dintre fetele de la Nana Club, i-a povestit matroanei Natalia Strechi ca una dintre colegele ei s-a "combinat" cu Tudor Chirila.


"Strechi Natalia: Tu unde ai fost?
Anca B.: Pai m-am dus la aia unde m-a trimis.
Strechi N.: A, da, da ,da ,da. Ati fost atunci cu aia, perfect. Sau tu nu ai fost?
Anca B.: Ba am fost si a plecat la Bucuresti.
S
trechi N.: Silvia?
Anca B.: Silvia cu Cami si cica … o sa le lase lor apartamentul ca asta s-o combinat la Diesel, s-o combinat cu Tudor Chirila, stii? Si s-o dus la apartamentul ala cu el ...
S
trechi N.: Aha. Si-o luat ce trebe, sau s-o-ndragostit?
Anca B.: Nu stiu, Cami stie, dar de combinat, s-au combinat ...
S
trechi N.: Bine, o sa o intreb ..."

 

Nici capii politiei nu erau straini de Nana Club. Mircea Petric, fost consilier local PRM si PDL, a admis, in fata procurorilor DIICOT, ca a fost de cateva ori la Nana Club, si a indicat ca a fost imreuna cu adjunctul Politiei municipiului Cluj-Napoca, Ciorba Zaharia.

 

"Am fost la Nana Club impreuna cu Zaharia Ciorba, care este politist, domnul Petru Calian, deputat, Ovidiu Calin (n.r. seful Regionalei de Posta Cluj) si Mihai Szeplekan . Nu am stat in club decat vreo trei ore si imi aduc aminte ca au venit la noi la masa vreo cinci fete care ne-au asigurat compania", le-a spus Petric procurorilor.

 

Ciorba era atunci seful sectiei II de Politie si raspundea de zona in care functiona nestingherit clubul de noapte.

 

Natalia Strechi nu a vorbit nici de acuzatiile care i se aduc si s-a prezentat astazi la Tribunal insotita de sotul ei, Adrian Horja. Ea este cercetata pentru proxenetism si trafic de persoane.

 

 

 

Comentarii Facebook